Turvallisuus

Kartsa a.k.a. ''death diving'' on extreme-urheilu laji jossa on riskejä, ja kaikki hypyt kilpailuissa sekä harjoituksissa suoritetaan ammattilaisten valvonnan alla. Tämän takia pyydämme ettei kukaan yritä suorittaa tai matkia hyppyjä jotka on suoritettu yhteistyössä Dods Club Finlandin tai muiden kanssa.

Dods Club Finland pyytää kaikkia urheilijoitaan ja muita noudattamaan näitä 10 turvallisuus ohjetta. Kaikki hypyt yli 10 metristä ovat luokiteltu vaarallisiksi eivätkä ole koskaan suositeltavia. Kartsauksen tarkoitus on pitää hauskaa vaarantamatta itseään tai muita sitä tehdessä.

10 KÄSKYÄ

1. Älä koskaan hypi yksin. Mitä jos tarvitset apua?

2. Tarkista syvyys. Älä koskaan hyppää tuntemattomiin vesiin, tarkista aina ensin veden syvyys ja ettei siellä ole esineitä. Suositeltava syvyys kymmenen metrin hyppyyn on 5m.

3. Asteittain ylöspäin. Harjoittele temput ensin altaan reunalta ennen kun viet ne korkeammalle.

4. Mittaa korkeus. Jos et ole varma hyppysi korkeudesta niin mittaa se ensin.

5. Tarkista hyppyalusta että sen on tukeva ja ettei se ole liukas.

 

Haluatko oppia kartsaamaan turvallisesti? Osallistu meidän kartsa kurssille!

Seuran Arvot

Luottamus & Kunnioitus

Urheiluseuramme visio kiteytyy vahvasti kunnioitukseen ja luottamukseen. Tavoittelemme yhteisöä, jossa jokainen jäsen kunnioittaa toisiaan. Uskomme, että ainoastaan yhteishengen ja toistemme arvostamisen kautta voimme luoda merkityksellisiä ja kestäviä urheiluhetkiä. Luottamus on toimintamme kulmakivi – haluamme olla seura, joka luottaa jäsentensä kykyihin ja sitoutumiseen. Rakentamalla vahvan yhteisön ja vilpittömän suhteen urheiluun, pyrimme olemaan esimerkki siitä, miten kunnioitus ja luottamus voivat muovata menestyksekästä ja eettistä urheilutoimintaa.

Rohkeus, Intohimo ja Yhdessä Tekeminen

Toimintamme hehkuu rohkeutta, intohimoa ja yhteisöllisyyttä. Tavoitteenamme on kannustaa jäseniämme rohkeasti haastamaan omat rajansa ja tavoittelemaan huippusuorituksia. Intohimomme lajiin sytyttää liekin, joka ohjaa meitä kohti menestystä ja jatkuvaa kehitystä. Samalla arvostamme yhdessä tekemistä korkealle, sillä uskomme yhteisön voimaan ja siihen, että yhdessä voimme saavuttaa enemmän kuin yksin. Näiden arvojen innoittamina rakennamme seurasta paikan, jossa jokainen voi kasvaa, loistaa ja jakaa urheilun iloa yhdessä muiden kanssa.

Kehityshaluisuus

Haluamme innostaa ja kannustaa jokaista jäsentämme kehittymään parhaimpaansa. Uskomme, että jokaisella on potentiaalia kasvaa ja oppia urheilussa, oli sitten aloittelija tai kokenut konkari. Pyrimme luomaan ympäristön, jossa jokainen saa tukea, ohjausta ja mahdollisuuksia kehittää taitojaan ja saavuttaa omia tavoitteitaan. Yhteisömme voimalla luomme ilmapiirin, joka rohkaisee jatkuvaa oppimista ja henkilökohtaista kasvua, sekä kunnioittaa jokaisen ainutlaatuista matkaa kohti parempaa versiota itsestään urheilijana ja yksilönä.

Itsensä Ylittäminen

Tahdomme inspiroida jokaista jäsentämme tutkimaan omia rajojansa ja löytämään voimansa. Uskomme, että todellinen kasvu ja saavutukset syntyvät, kun uskallamme astua mukavuusalueemme ulkopuolelle ja haastaa itsemme uusiin ulottuvuuksiin. Pyrimme tarjoamaan ympäristön, jossa jokainen voi löytää sisäisen motivaationsa ja voimavaransa, ja siten saavuttaa enemmän kuin uskoikaan olevan mahdollista. Kannustamme omien rajojen rikkomiseen ja omien kykyjen tutkimiseen, jotta voimme yhdessä rakentaa tarinoita rohkeudesta, kasvusta ja henkilökohtaisista voitoista.