Uusi Dods Maailmanennätys!

Uusi Dods Maailmanennätys!

Kesäkuu 2023, Ranska - Adrenaliinin, korkeuden ja rohkeuden yhteentörmäys sai uuden merkityksen, kun ranskalaisen dödsääjän Côme Girardot'n uskomaton matka kohti maailmanennätystä sai päätöksensä.

Kesäkuun ensimmäisenä päivänä kaikki alkoi. Kuka olisi voinut kuvitella, että tällainen tarina syntyy, kun Côme Girardot päätti haastaa itsensä tavalla, joka sai kaikkien leuat loksahtamaan auki. Hänen tavoitteensa oli lisätä jokaiseen päivittäiseen hyppyynsä 1 metri korkeutta, aloittaen vaatimattomasta metristä. Tämä ei ollut vain temppu tai kilpailu - se oli osoitus uskomattomasta päättäväisyydestä ja intohimosta.

Koko kuukauden ajan Côme näytti maailmalle, että hän ei pelkää haasteita. Päivä päivältä hän nousi yhä korkeammalle, voittaen omia rajojaan ja rikkoen perinteisiä esteitä. Jännitys kasvoi ympärillä, ja sosiaalinen media oli täynnä jännittäviä päivityksiä, joissa seurattiin, kuinka korkealle hän olikaan päässyt. Jokainen päivä oli uusi voitto, ja jokainen hyppy oli kuin taistelu oman itsensä kanssa.

Mutta mikä teki tästä tarinasta vieläkin uskomattomamman, oli se tapa, jolla Côme päätti päättää tämän eeppisen matkansa. Kesäkuun lopussa, kun hän oli noussut huimasti  34,25 metrin korkeuteen, hän teki sen tyylillä, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Hän päätti tehdä ennätyshypyn gainerilla!

Côme kuvasi kaikki hyppynsä ja teki tästä youtubeen videon joka on kerännyt jo yli miljoona näyttökertaa! Ennätyshypystä tehtiin myös dokumentteja jossa taltioitu loistavasti ennätyspäivän tunnelmia. Linkit videoihin ja Cômen somekanaville löydät kuvan alapuolelta!

 

 Côme Girardot

https://www.instagram.com/cgrdt/

https://www.youtube.com/@cgrdt

Kaikki Hypyt:

https://www.youtube.com/watch?v=FdMmV11bxT0

Wizzy Gang Dokumentti (englanninkieliset tekstitykset):

https://www.youtube.com/watch?v=DZHChodMdHs

 

 

Takaisin blogiin