Kaksi Suomalaista Norjan MM-Kisoihin!

Kaksi Suomalaista Norjan MM-Kisoihin!

Valmistaudu kääntämään katseesi kohti Norjan Osloon ja Frognerbadetin maauimalaa, sillä lauantaina 26.8. maailma pitää henkeään ja sydämenlyöntisi saavat uuden rytmin. Oletko valmis? Maailmanlaajuinen kartsa-tapahtuma, Dods Diving World Tour huipentuu tähän päivään, kun maailman huippukartsaajat kokoontuvat tavoittelemaan vuoden 2023 maailmanmestaruutta. Legendaarinen maauimala ei ole enää pelkkä allas, vaan se on näyttämö, jolla suuret unelmat täyttyvät!

Koko maailma on valmiina pidättämään henkeään, kun kilpailijat astuvat torniin ja ponnistavat kohti voittoa. Tämä ei ole vain kilpailu – tämä on taistelu, jossa katsotaan, kuka hallitsee korkeuksia ja kuka nostetaan mestariksi. Ja suomalaista ylpeyttä kantavat kaksi sankaria ovat ansainneet paikan tähän huumaavaan kisaan. 

Kun kilpailijoiden adrenaliinitaso nousee, niin nousee myös odotukset. Tämän vuoden kisat lupaavat olla kovatasoisimmat tähän mennessä, ja se ei ole turha lupaus. Kilpailijoita saapuu ympäri maailmaa, tuoden mukanaan erilaisia tyylejä ja temppuja. Tämä ei ole enää vain kisa – tämä on kartsa-maailman suuri juhla, jossa kohtaavat intohimoiset kilpailijat ja uskolliset fanit.

Mutta tässä ei ole vielä kaikki. Tämä on myös näyttö suomalaisesta sisusta, joka sykkii  dodsin suomenmestari Kaapo Kososen sekä youtubesta tuttu Arttu Laitisen rinnassa. He eivät lähde sinne vain osallistuakseen, vaan voittaakseen.  He ovat valmiita näyttämään maailmalle, että pienestä maasta voi tulla suuria sankareita.

(kuvassa vasemmalta: Arttu, Kaapo ja Norjalainen Simen Fisk)

Koko DCF urheiluseura toivottaa onnea Kaapolle ja Artulle Osloon!

Älä unohda, että vaikka et olisikaan paikalla fyysisesti, voit silti olla osa tätä historiallista hetkeä. Kisan adrenaliini tavoittaa sinutkin, sillä kisat streamataan livenä. Linkit live-streamiin jaetaan DCF-instagram kanavalla.

 Tule mukaan kannustamaan, tule mukaan kokemaan adrenaliini ja voittojen ilo. Tämä on hetki, jota et halua missata!

Takaisin blogiin