Dods Diving World Tour Helsinki 2023

Dods Diving World Tour Helsinki 2023

Aurinkoisen kesäpäivän tunnelma tiivistyi Helsingin Uimastadionilla 10. kesäkuuta, kun Dods Club Finland ry oli isännöinyt huikeaa ja jännittävää Dods Diving World Tour -tapahtumaa. Kyseessä oli äärimmäisen jännittävä ja vaativa urheilumuoto, joka vaatii rohkeutta, taitoa ja paljon harjoittelua. Kaikki oli kuitenkin vaivan arvoista, sillä nähtiin uskomattomia uimahyppytemppuja, jotka pysäyttivät niin yleisön kuin kilpailijatkin.

Kilpailuun oli saapunut osallistujia ympäri maailmaa, ja tunnelma oli katossa heti aamusta lähtien. Helsingin Uimastadionin allas hohti kutsuvana auringonpaisteessa, ja yleisö oli valmiina todistamaan huippu-urheilua parhaimmillaan. Monipuolinen joukko huimapäitä oli saapunut kilpailemaan, mukanaan niin ammattilaisia kuin intohimoisia harrastajia.

Kilpailun taso oli korkeampi kuin koskaan aiemmin, sillä mukaan oli saapunut myös Norjan kokeneita lajin tähtiä. Norjalaiset ovat tunnettuja dods-urheilusta, ja heidän panoksensa kilpailuun toi mukanaan erityistä jännitystä ja odotuksia. Mutta Suomalaiset eivät antaneet periksi – päinvastoin, he osoittivat, että kilpailuhenki ja taito voivat kukoistaa omalla maaperälläkin.

Kilpailun ykköseksi nousi ehdottomasti ansaitusti koko vuoden kovaa treenannut Suomalainen Kaapo Kosonen. Hänen suorituksensa olivat yksinkertaisesti vertaansa vailla, ja hän erottui joukosta ylivoimaisesti. Kaapo ei pelännyt ottaa riskejä, ja se kannatti – hänen uskomattomat temppunsa keräsivät hurraa-huutoja yleisöltä ja arvostusta kilpakumppaneilta. Kaapon voitto toi hänelle kultaisen pääsylipun Norjan MM-kisoihin, ja voimme olla varmoja siitä, että hän jättää jälkensä myös siellä.

Hopealle ylsi suomalainen YouTube-tähti Arttu Laitinen, joka on viime vuosina hurmannut katsojiaan rohkeilla ja viihdyttävillä videoillaan. Kilpailuun osallistuminen ei ollut hänelle pelkkä tempaus some-maailman ulkopuolelta – Arttu näytti, että hänellä on myös taitoa ja rohkeutta uimahyppyjen parissa. Hänen suorituksensa oli osoitus siitä, kuinka monipuolinen lahjakkuus voi menestyä eri areenoilla.

Pronssia nappasi Norjan oma stunt-mies Simen Fisk. Norjalainen rohkeus ja taito tulivat ilmi hänen hypyissään, ja hän sai ansaitusti paikkansa palkintopallilta. Simenin temput olivat vakuuttavia ja täynnä adrenaliinia – täydellinen esimerkki siitä, miten äärimmäisen urheilun parissa voi saavuttaa upeita tuloksia.

(Vas, Arttu Laitinen, Kaapo Kosonen & Simen)

Dods Diving World Tour Helsinki -tapahtuma osoitti, että ekstreemiyden ja rohkeuden yhdistäminen voi tuoda esille uskomattomia suorituksia ja yhdistää ihmisiä ympäri maailmaa. Tapahtuman onnistunut järjestely ja maailmanluokan taso loi ikimuistoisen päivän niin kilpailijoille kuin yleisöllekin. Jäämme innolla odottamaan, mitä seuraava Dods Diving -osakilpailu tuo tullessaan!

Tämä uskomaton päivä ei olisi ollut mahdollinen ilman lukuisia yhteistyökumppaneita, jotka antoivat kaikkensa varmistaakseen, että Dods Diving World Tour Helsinki -tapahtumasta tulee unohtumaton. Haluamme lämpimästi kiittää jokaista heistä, sillä heidän tuellaan tapahtuma nousi maailmanluokan tasolle ja tarjosi unohtumattoman kokemuksen niin kilpailijoille kuin yleisöllekin.

Värska: Tapahtuman virallinen vesikumppani Värska oli mukana tuomassa raikasta ja virkistävää makuelämystä päivään. Värska-vesi oli kilpailijoiden ja yleisön luotettava kumppani aurinkoisessa kisapäivässä.

Rush Trampoliinipuisto: Vauhdikas ja hauskalla tavalla hurja Rush Trampoliinipuisto oli mukana tapahtumassa tuomassa energiaa ja hyppelyiloa kaikenikäisille. Heidän taitavat trampoliinitemppunsa olivat omiaan luomaan innostavaa tunnelmaa.

Tradeka: Tapahtuman tärkeä yhteistyökumppani Tradeka oli mukana tukemassa urheilun riemua ja extreme-temppujen näyttävyyttä. Heidän panoksensa oli korvaamaton tapahtuman onnistumisen kannalta.

Kafe Koma: Kafe Koma loi rentouttavan oleskelualueen, jossa yleisö ja kilpailijat saivat nauttia herkullisista tarjoiluista ja yhdessäolosta kilpailujen jälkeen.

Helsingin Kaupunki: Tämä tapahtuma ei olisi voinut toteutua ilman Helsingin kaupungin tukea ja mahdollistamia resursseja. Upea Uimastadion ja sen upea ympäristö toivat tapahtumalle arvokkaan ja kauniin paikan.

Areefer's Crafting Club: Areefer's Crafting Club oli mukana tukemassa tapahtumaa ja sen monipuolisuutta. Heidän luovuutensa ja käsityötaidot toivat mukanaan ainutlaatuisia elementtejä tapahtuman viralliseen vaatetukseen.

Scandic Hotels: Kilpailijoiden ja vieraiden majoitus oli turvattu Scandic Hotelsin huomaavaisella ja ammattimaisella palvelulla. He tarjosivat mukavan ja laadukkaan tukikohdan kaikille tapahtuman osallistujille.

Kobra Entertainment: Musiikin ja viihteen asiantuntijat Kobra Entertainment loivat tapahtumaan tarttuvaa tunnelmaa ja antoivat upeaa lisäväriä päivään. Heidän äänimaisemansa saivat yleisön vauhkoamaan ja kannustamaan vielä kovempaa.

Nämä yhteistyökumppanit ovat olleet korvaamattomia osia tämän huikean tapahtuman onnistumisessa. Heidän panoksensa ja tuki mahdollistivat Dods Diving World Tour Helsinki -tapahtuman muuttumisen unohtumattomaksi kokemukseksi, joka tulee jäämään niin osallistujien kuin yleisön mieliin pitkäksi aikaa.

Kiitämme lämpimästi jokaista yhteistyökumppania ja kaikkia niitä, jotka ovat olleet mukana tekemässä tästä päivästä unohtumatonta. Ilman teitä tämä tapahtuma ei olisi voinut toteutua näin upeasti. Nähdään seuraavassa Dods Diving -kilpailussa!

 

 

Takaisin blogiin